O SLICI OVOG MLADIĆA PRIČA CELA SRBIJA: Rasplakaćete se kada saznate zašto sedi na klupi sa plišanim medom! (FOTO)

Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli što sam izgubio druga sa kojim sam sve delio, ispričao je M.M. kog je prolaznica uslikala, a čija je fotografija zapalila društvene mreže

 

12109289_542558719245858_3111148125268400049_n-620x350

 

Fotografija momka koji drzeći se za glavu sedi na jednoj klupi u Batajnici, a pored njega je plišani meda, zapalila je Fejsbuk. Da slika govori više od reči, ovo je pravi dokaz, jer samo jedan pogled dovoljan je da se shvati da ovaj momak, izvesni M.M. pati.

– Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli što sam izgubio druga sa kojim sam sve delio – ispričao je M.M. za “24 časa” i otkrio da je uzrok njegove patnje devojka koja ga je ostavila.

– Sa tom devojkom sam proveo četiri godine, delio dobro i zlo, ta devojka me je čuvala od samog sebe. A ja sam se loše ophodio prema njoj. Saznao sam da me je prevarila, pokušao sam da pređem preko toga, ali nije vredelo. Raskinuli smo konačno prošle godine pred moj rođendan, a ja sam tada shvatio šta sam imao i šta sam izgubio.

Od kad su raskinuli prošlo je godinu dana, ali dečko koji je molio da mu se ne otkriva identitet, kaže da ne prestaje da pati sa njom.

– Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli to sto sam izgubio druga pored kojeg su svi problemi nestajali. Svaki put kad mi je teško ja uzmem nešto njeno, što mi je poklonila za te četiri godine. Šetam po gradu i zamisljam da je ona pored mene. I razmišljam o životu i problemima. Ja nisam iz Batajnice. Samo me je muka i tuga navela tamo.

I plišanog medu sa slike mu je ona poklonila. Ovo nije prvi put da sa nekim njenim poklonom, sedi i po kiši, i po suncu i po snegu. I tada ljudi najčešće zastanu da ga pogledaju, da ga pitaju šta mu je. Ali ovo je prvi put da ga je neko slikao.

– Znam da će me ona svakako prepoznati, ali nije to poenta, jer znam da ne može da mi se vrati, jer znam da je to nemoguće. Kada bih mogao da vratim vreme sada, znam šta bih drugačije radio. Izvinio bih joj se za svaku njenu suzu i uplakanu noć. Nikad nisam pokušao da se pomirim sa njom jer znam da ne može biti kao ranije, a to me i najviše boli.

On kaže da je svoju priliku propustio, ali ima posebnu poruku za sve one koji možda još uvek mogu da isprave svari.

– Ako ste zaljubljeni čuvajte to što imate, jer prava ljubav se jednom pojavi u životu, barem je u mom slučaju tako – zaključuje romantični momak sa batajničke klupe.

 

Izvor: 24 časa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *