Očistite organizam i smršajte

Da li ste znali da možete da smršate čak i ako jedete na svaka dva sata? Uz detoks dijetu koja se bazira na voću, ne samo da ćete oslabiti neverovatnih četiri kilograma za samo tri dana već ćete i očistiti organizam od štetnih materija!

 

73602_7_630x0

 

Za vreme trajanja dijete ješćete dosta svežeg voća, povrće i manju količinu proteinskih namirnica, a za pripremu obroka vam neće trebati više od 5 do 10 minuta!
Voćna detoks dijeta spada u izuzetno niskokalorične. Dozvoljeni dnevni unos kalorija iznosi od 900 do 1.000. Prvog dana se na svaka dva sata, od jutra do podneva, pije proteinski šejk, a odmah zatim voda. Za večeru se jede povrće i manja količina namirnica bogatih proteinima. Naredna dva dana se od jutra do podneva na svaka dva sata jede sveže voće, a večernji obrok se sastoji od svežeg povrća i manje količine nemasnih proteinskih namirnica ili proteinskog šejka. Porcije voća su ograničene na otprilike 100 kcal, a dozvoljena količiria proteinskih namirnica prvog dana iznosi 100-150 g, a u naredna dva dana 80 g.
Kafa, alkohol, mleko i mlečni proizvodi, čajevi i sokovi nisu dozvoljeni u ovom režimu ishrane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *